Sebastian Bijlsma

Bijlsmavideoprodukties

Ik ben Sebastian Bijlsma.Sinds 16 jaar heb ik mijn passie voor het vertellen van verhalen, met video’s, steeds verder ontwikkeld. Wat begon met het
monteren van vakantiefilms heeft zich inmiddels uitgebreid tot het vertalen van de boodschap van vele klanten. En wie denkt met mij een stugge Fries in huis te halen? Sorry, ik ben vooral heel vrolijk. Verder vind ik het fijn om samen met de klanten te zoeken naar de mooiste vertaling van hun boodschap.

Daarbij gaat het mij er niet om dat je verteld hoe geweldig je bedrijf is, maar dat je vooral kunt laten zien waarom jou bedrijf of instelling zo geweldig is. Ik ben van mening dat jouw klanten dan zelf wel de keuze  maken voor jou.

Ik ga daarom ook nu niet zeggen dat ik geweldige video’s maak. Ik wil je het graag laten ervaren. Neem snel contact op en we gaan samen jouw verhaal vertellen!

Let's make great things together!